Stilzitten tijdens een meeting? Nee!

Organiseer je een congres, symposium, heidag of meeting midden in het bos? Maak dan ook gebruik van die prachtige omgeving. Ga voor een lekker actief programma en wissel kennis- en inspiratiesessies af met één van de vele outdoormogelijkheden van De Werelt!

Brainstormen tussen de bomen
De beste ideeën doe je vaak buiten op. Duik daarom in groepjes het bos rond De Werelt in. Lekker brainstormen terwijl je ondertussen wandelt: dat zorgt voor ontzettend veel energie en creativiteit. Wil je een flipover mee het bos in? Geen probleem!

Fietsen door het bos
Stap maar op! We hebben namelijk een groot aantal fietsen klaarstaan voor jouw gasten. Kies voor een ontspannen rit door de Veluwse bossen of daag elkaar uit op de speciale mountainbikeroute met snelle kombochten, pittige klimmen en golvende single tracks.

Wandeling
Kennis overdragen kan ook prima in de buitenlucht. Wat dacht je van een programma met een mooie wandelroute, waarbij je op de route stoppunten maakt voor bijvoorbeeld workshops of kennissessies? 

Samen het hoofd leegmaken
Bootcampen, yoga, mindfullness; het buitenterrein van De Werelt biedt je alle ruimte voor activiteiten om je hoofd helemaal leeg te maken. Zodat je daarna weer volop nieuwe informatie tot je kunt nemen tijdens de volgende kennissessie. 

 

Eten in de buitenlucht
Op het terras, borrelen tussen de bomen of barbecuen op het terras.

De chef-koks van De Werelt Garderen zorgen dat jij en je gasten in de buitenlucht genieten van de beste hapjes, drankjes en gerechten uit de streek!

Misschien heb je zelf nog veel betere ideeën of speciale wensen voor een actief programma. We helpen je graag om een verrassend en inspirerend evenement te organiseren!

Neem contact op