Leuke uitstapjes rondom de Veluwe

Garderen is een heerlijke plek voor een actieve en ontspannen vakantie. Op de Veluwe vind je grote, aaneengesloten natuurgebieden en bossen zoals Speulderbos en Kootwijkerzand, een zandvlakte waar het lijkt alsof je in de woestijn bent! Ga op zoek naar edelherten, die lopen volop rond in de natuurgebieden.

Genoeg om nog te ontdekken!

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Nederland in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Het park biedt uitgestrekte bossen, heidevelden en grasvlaktes die perfect zijn voor wandelingen en fietstochten. Verken de prachtige landschappen en spot wilde dieren zoals herten, wilde zwijnen en vossen in hun natuurlijke habitat.

Naast de natuur biedt het park ook tal van culturele attracties, zoals het Kröller-Müller Museum met een unieke collectie Van Gogh-schilderijen en sculpturen. Kom en beleef een onvergetelijke dag in Nationaal Park de Hoge Veluwe!

Kunst kijken in het Kröller-Müller museum

Een nachtje of een weekendje weg in de Werelt Garderen is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan het Kröller-Müller museum, je vindt hier niet alleen topschilderijen van Van Gogh, Monet, Mondriaan en Picasso, maar ook veel verrassende moderne kunst.

Buiten vindt je één van de grootste beeldentuinen van Europa, met de mooiste moderne beeldhouwwerken. Meer dan genoeg om nog te ontdekken!

Activiteiten voor de kinderen

Er is altijd wat te beleven met het gezin in Garderen! Bezoek het Zandsculpturenfestijn een museum vol prachtige zandsculpturen.

Of daag jezelf uit in het klimbos van Garderen. het veiligste klimbos van Nederland met diverse parcoursen op 25 meter hoogte en funonderdelen.

Ontdek het prachtige speulderbos, ook wel bekend als het bos van de dansende bomen, met grillige vormen die lijken te dansen. Dit is een aanrader voor een heerlijke wandeling met de kinderen in Garderen.

De leukste uitstapjes op een rijtje:

Meer weten of vragen over de leukste uitstapjes in de omgeving van De Werelt Garderen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Neem contact op