Actief in de buitenlucht, ontspannen in het hotel

Ontdek de leukste activiteiten voor de Veluwe en omgeving! Stap op de fiets en verken de gaafste mountainbikeroutes, word één met de natuur en maak een verfrissende wandeling door het bos. Dat en nog veel meer toffe to-do's!

Ontdek 't Sol

Gemengd bos met parkachtig gedeelte en een voormalig arboretum; uitzicht op het dorp Garderen. Verder een voormalige zandafgraving met jonge aanplant en enige heide.

Het mooiste fietspad van de Veluwe

De Veluwe kent duizenden kilometers aan fietspaden en prachtige routes. Deze paden zijn allemaal goed met elkaar verbonden door gerichte bewegwijzering en bekende knooppunten. Maar er kan maar een fietspad het mooiste van de Veluwe zijn en deze ligt tussen Garderen en Drie.

Zandsculpturen

Midden op de Veluwe bevindt zich een unieke locatie: de zandsculpturen in Garderen! Meer dan 200 beelden van zand, hout en beton beelden een thema uit. In een sprookjesachtige omgeving wandelt u langs de beelden, voorzien van muziek en speciale effecten.

Nationale Park De Hoge Veluwe

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af; tijdens uw tocht door het Park komt u door loof- naald- en gemengde bossen, maar ook over heidevelden (nat en droog), grasvlakten en stuifzandlandschappen.Meer to-do’s in de omgeving

Toch liever iets minder actief? Bekijk dan eens de leukste uitstapjes in de omgeving van De Werelt Garderen. Dus: wanneer plan jij een nachtje, weekendje of een heerlijk ontspannen midweek weg?

Alle out-door activiteiten op een rijtje:

Meer weten of vragen over de activiteiten in de omgeving van De Werelt Garderen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag op weg!

Neem contact op