Een geslaagde heisessie

Werk en avontuur met elkaar combineren is helemaal van nu! De lente is in aantocht en dat maakt de klassieke heisessie nog aantrekkelijker. Heerlijk met je team de natuur in en genieten van licht, zonneschijn en alle andere pracht die de lente ons biedt. Buiten vergaderen is ontzettend leuk, maar ook erg weersafhankelijk. Hoe voorkom je dat je heisessie in het water valt?

De heisessie

Een heisessie vormt de uitgelezen kans om de dagelijkse sfeer te doorbreken. Je begeeft je met je team in een andere, prikkelarme omgeving. Ondanks dat het woord hei anders doet vermoeden, hoeft een heisessie absoluut niet plaats te vinden op de hei. Een neutrale plek buiten de reguliere kantoormuren met weinig afleiding voldoet al. En dat kan met slecht weer uitkomst bieden!

Fijn om even de welbekende kantoormuren te verlaten, inspiratie in overvloed.

Boek een locatie met mogelijkheden

Genieten van frisse buitenlucht met mooi weer is heerlijk! Maar als het weer tegenzit, is het fijn dat je het team (en de baas; want er zijn kosten gemaakt) niet hoeft teleur te stellen en het uitje toch door kan gaan. De Werelt is een locatie gelegen in de bossen van Garderen met fantastische buitenmogelijkheden.

Meerdaagse sessie

Belangrijker dan vergaderen in de buitenlucht is dus het bieden van een nieuwe omgeving. Maar het is toch wel erg lekker als er tenminste een sessie in de buitenlucht kan plaatsvinden! Een heisessie hoeft natuurlijk niet maar een dag te duren. Door er een meerdaags evenement van te maken heb je meer kans op mooi weer! Onze locatie De Werelt Garderen heeft 97 comfortabele hotelkamers waar je gasten kunnen overnachten. Daarnaast beschikt de locatie over alle faciliteiten zoals catering en hoogwaardige techniek om jouw heisessie comfortabel te laten verlopen.

Neem contact met ons op!

Wil je op korte termijn een weerbestendige heisessie organiseren bij De Werelt? Kom samen met collega's en/of relaties bij elkaar in de natuur. Je zal verbaasd zijn van de output van de bijeenkomst. Benieuwd? Bekijk alle arrangementen of neem contact op of voor het ontdekken van de mogelijkheden!

Neem contact op
  • Deel dit bericht